Kollased juuksed parast pleegitamist

https://val-pro24.eu/ee/

Eriti meeldib mu õde mängida juustega, sa saad oma poorid lööki lüüa, kammida ja teha. See on tegelikult see sisse imbunud, et tahtmine, et see oleks täiuslik, saab üks palm viis korda parandada, iga kord juukse juuksed söövad või juukseklambrid sisestades. Kõige enam soovib neile kooli etendusi ja loomingut. Tema uus looming oli samuti originaalne ja tahaksin täiuslikku soengut ja kleiti. Selle numbri järjekorras takistas ema teda palju paelasid, mis olid neile paigaldatud. Mõne hetke pärast ütles võluv tüdruk mitte, ei ja mitte kunagi. Ma olen ilusam lokkis juukses ... ja see algas. Pool tundi juhtimist ja nende modelleerimist. Ta vaatas imeliselt nagu tõeline printsess. Kuid kuna ta on aristokraatidega, muutis ta oma mõtteid üsna kiiresti. See ei tähenda, et esituse ettevalmistamise algusest on möödunud vaid kaks tundi. Järsku ... muutis ta täielikult kontseptsiooni ja tema stiilil läks see peaaegu nagu "nieeee, mulle ei meeldi see, sest ma ei mäleta printsessit, mis tema alluvat". Ta nõudis uut soengut, virnastas juuksed täidetud kooki olukorras. Õnneks, nagu ma varem kirjutasin, on meil nüüd oskused juuksed teha ja samal ajal läks eriti hästi. Tema ema mõnest mu pool ja teine ​​oli valmis mõne hetke pärast.